Istraživači
Publikacije
Pozivi
Vrsta
Prijava
Registracija
Postani član
BH akademski imenik
POČETNA
ISTRAŽIVAČI
PUBLIKACIJE
POZIVI
O NAMA
KONTAKT
Tijana Pešić
Društvene mreže:
Najnovije publikacije
The effect of baking temperature and buckwheat flour addition on the selected properties of wheat bread.
15. 7. 2014.
18
Amel Selimović,
D. Miličević,
M. Jašić,
A. Selimović,
Đ. Ačkar,
T. Pešić
Preuzmi PDF
Vidi više
Total phenols content, antioxidant activity and colour of wheat bread with addition buckwheat flour
2013.
1
Amel Selimović,
D. Miličević,
M. Salkić,
A. Selimović,
Đ. Ačkar,
T. Pešić
Preuzmi PDF
Vidi više
Characterization of domestic processed cheese production in the area of Doboj East [Bosnia and Herzegovina]
2010.
0
M. Vilušić,
Herzegovina,
T. Pešić,
E. J. T. F. T. Puškarević
Preuzmi PDF
Vidi više
A baking function depending upon storage condition and a type of flour.
12. 1. 2009.
2
D. Miličević,
Amel Selimović,
T. Pešić,
Haris Hodzic,
M. Aljić
Preuzmi PDF
Vidi više
Determination of the flour type impact on the pasta quality parameters.
2009.
0
D. Miličević,
Amel Selimović,
D. Ackar,
T. Pešić,
A. Islamagic,
T. Lukić,
M. Aljić,
Z. Ugarčic´-Hardi,
M. Jukič et al.
Preuzmi PDF
Vidi više
Pogledaj sve
...
...
...
Pretplatite se na novosti o BH Akademskom Imeniku
Pretplati se
Početna
Pretraga
Sidebar
Prijavi se
Istraživači
Publikacije
Pozivi
Vrsta
Ova stranica koristi kolačiće da bi vam pružila najbolje iskustvo
Razumijem
Saznaj više